OLIËN WORKSHOP

 70,00 150,00 incl. Btw

SKINCARE WORKSHOP

Artikelnummer: WORKSHOPOLIE Categorieën: ,

Beschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van natuurlijke oliën tijdens onze exclusieve oliënworkshop, waar je kennismaakt met een breed scala aan hoogwaardige oliën. Deze workshop is de perfecte gelegenheid om samen met je vriendinnen een gezellige en luxe ervaring te beleven. We bieden plaats aan groepen van 7, 12, 15, of zelfs 20 personen.
Tijdens de workshop, die bij jullie thuis plaatsvindt en tussen de 90 en 120 minuten duurt, ervaar je de voordelen van verschillende oliën en hoe ze je huid, haar en zintuigen kunnen verwennen. Je krijgt de kans om elke olie uitgebreid te ruiken en te testen. Aan het eind kun je jouw favoriete oliën aanschaffen, maar er is absoluut geen verplichting om iets te kopen. We willen dat je alleen kiest voor de oliën die echt bij je passen!
Deze workshop is een geweldige aanvulling voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, of gewoon om een gewone dag speciaal te maken! Als extraatje ontvangt de gastvrouw een leuk cadeau als bedankje voor haar gastvrijheid. Sluit je aan voor een ontspannende, zintuiglijke ervaring en verwen jezelf met de luxe van natuurlijke oliën.
Service Area: Te boeken in heel Nederland.
TEL: +31640849809

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg
Afmetingen 11 × 11 × 11 cm